Yang Lin

Never be ashamed of having a crush on Yang Lin
Actress
Votes Ranking Boost Ranking
Loading
Loading
Yang Lin ranks Loading, and ranks Loading among all celebrities on Loading.

Yang Lin is straight. Scroll down and check out her short and medium hairstyles.

2 Ways to Vote her Up!

1. Hit the "Tweet" button at the top ↑
2. Tell us "why you have a crush on her"
Refresh this page to see the "Crushers" increase after you "Like" or vote.

Why People Have A Crush On Yang Lin

new! Rate Yang Lin

Body: 

No votes yet

Face: 

No votes yet

Mind: 

No votes yet

Heart: 

No votes yet
Minimum 15 Words.
More votes will improve the ranking in Hottest Celebrities, and your comment will appear at the top. You'll be redirected to PayPal for the transaction.
3 star rating
Rated by 50+ girl-crushers
  • 5 star rating Mungkin Chong Wei kena mula pilih kejohanan yang dia nak masuk. Pilih kejohanan yang Lin Dan pun masuk juga.Baru boleh compete berkali kali. --
  • 5 star rating Ko kena faham yang Lin Dan ni main badminton . --
  • 4 star rating Malaysia open satu-satunya kejuaraan yang Lin Dan x pnh mng!!!! --
  • 5 star rating Yang lin dan ni dah kenapa memanjang emosi. --
  • 5 star rating Aku terpaksa akui yang Lin Dan ni hensem . --
  • 4 star rating SLM. YANG LIN DAN NI TEROR SANGAT DIA DOK MAKAN MASAKAN DIVA AA KE? --
  • 1 star rating Fasi kat kem yang aku still contact sampai sekarang..kak aimi je..fasi yang lin semua..dah krik krik..hahahaha --
  • 5 star rating FML CHEE YANG LIN --
  • 4 star rating & - (liú lì yáng & lín yòu ji - chuán shu ) --
  • 1 star rating ...Haitian Hydropower International Ltd-Yang Lin Exec Chairman of the Board,Congwen Chen Executive Director;... --
  • 4 star rating Sakit perut gelak tengok video lawak yang lin kasi xD --
  • 3 star rating Disini sudah mulai tak adil, hrus cari cara sendiri agar bisa sama dengan yang lin... --
  • 3 star rating Experience Kun-Yang Lin's signature CHI Awareness Technique today at 1230. --
  • 4 star rating Kita pusing pusingan malah yang lin nyantai. Bego. --
  • 3 star rating Blue ticks aku keluar bila whatsapp dengan waniey je. Yang lin still macam biasa. Erm lantaklah --
  • 4 star rating sudah ada beb, yang lin yuk? mash banyak yg avail --
  • 5 star rating Layan movie sorang. yang lin kelua cari makan xD --
  • 1 star rating Pukul 7 tersedar smpai skrg takleh tido balik sbb terbaca massage yang lin sent tu . hmm tak tenang rasanya fikiran ni :/ --
  • 4 star rating & - (liú lì yáng & lín yòu ji - chuán shu ) --
  • 5 star rating Itu yang diperebutin , ih gak ada yang lin yah --
  • 5 star rating Yang lin --
  • 2 star rating Wah udah 6 yang meninggal :""((( semoga yang lin cepet ketemu... berharap ada yang masih hidup juga sih... --
  • 3 star rating Di agency kgak ada yg jaga'-' kemana keset, mpi, mino, papa yifan, dan para admin yang lin'-'):v --
  • 4 star rating Yang Lin says Beijing used to be city of bicycles now city of smog --
  • 1 star rating Just ran into Yang Lin, in his dress shirt, dress pants and Akron baseball hat while carrying way too much stuff. Day=made --
  • 5 star rating Apa yang Lin Lon bebelkan petang gini. --
  • 2 star rating Perbanyak amal ibadah,temen dan sahabat.Jangan perbanyak pacar "Dosa tau!" Ntar dimarahin pacar yang lin. :D --
  • 3 star rating Dongho ex ukiss nge dj sekarang mangad!!! Walau ga bareng yang lin lagi!! --
  • 5 star rating Yang lin kepala teliyang . wkwm --
  • 2 star rating Next up was the always incredible Kun-Yang Lin/Dancers. Can't wait to see this whole piece in the fall. --
  • 4 star rating Zhao Jian Hua , Yang Yang , Lin Dan hebat kidal semua --
  • 4 star rating Ai shi xin yang - Lin Xin Yang (OST Cruel Romance) --
  • 4 star rating No tocal cojones abuela Yang Lin o abuela Yang Lin metel cabesa culo --
  • 1 star rating Boleh menjawab kuis berulang kali asal jawabanmu berbeda-beda. Boleh juga ajak teman-teman yang lin buat ikutan. --
  • 5 star rating Ht hari ini kok sunyi...yang lIn mana... --
  • 1 star rating PTHI besok libur guys.... UAS diundur senin depan. temen2 yang lin kasih tau ya.. sorry ngga bisa sms satu2 ;) --
  • 5 star rating YANG LIN COLINE NA YAN! AKO NA NGA NAG DONATE NAG REREKLAMO PA KAYABANG YABANG!! TAPOS PAG DI NAG DONATE NAGAGALIT DIN MGA GAGO ATA TO HAHAH --
  • 5 star rating Maai sibuk nonton,babah teraweh,yang lin mana???? --
  • 5 star rating ngikutin kek yang lin gitu deh --
  • 2 star rating - Papá, me ha dado un amarillo. - ¿Y no se la has devuelto? - Pero si Yang Lin me saca dos cabezas, papá. --
  • 5 star rating Maai sibuk nonton,babah teraweh,yang lin mana???? --
  • 3 star rating Sem contar os Xu, Yang, Lin...não sei mais quem citei e quem referenciar no final do trabalho. --
  • 5 star rating Hi ich bin Mary und höre am liebsten Yang Lin wegen tardy weil Klaud Wrap noch relativ unbekannt ist und ich mich so von der Masse abhebe :) --
  • 3 star rating Bosan woi takda kelas! Tak dapat nak pickupline sir handsome yang Lin suka tengok tu. Kahkah --
  • 3 star rating Aku capek Gusti Allah.. :'( lalukanlah dia dari pikiranku, dia tlah bersama yang lin. --
  • 4 star rating hmy avail tapi udah ada yang minta tuh... mian yang lin? --
  • 5 star rating Yang lin --
  • 1 star rating Off to Michingan tomorrow with Kun-Yang Lin/Dancers...should I bring my Northface jacket or it that overkill...hmmm --
  • 4 star rating Yang lin pun satu! orang tanya dah berak ke belun atleast jawap lah --
  • 5 star rating Dapat makan pasta yang lin masak. Sedap. Yummy --

Throwback Thursday #TBT

Yang Lin sexy 0.jpg
Yang Lin new pic 1.jpg
Yang Lin dating 2.jpg
Yang Lin new pic 3.jpg
Yang Lin exclusive hot pic 4.jpg
Yang Lin new pic 5.jpg
Yang Lin where who 6.jpg
Yang Lin exclusive hot pic 7.jpg
Yang Lin exclusive hot pic 8.jpg
Yang Lin full body 9.jpg